PRV

PRV

Magyarország múltja a jövője!?

2015. március 27. - Hoffmann András

 

Az exkommunista uralkodói összeesküvés!

 

kep.jpg

 

Hazánkba soha nem látott szegénység uralkodik miközben sokan a rendszerváltás győztesei és óriási gazdagságot halmoztak fel! Az olló a szegények és gazdagok közt egyre csak nyílik és mélyül a szakadék. A polgári középréteg egyre inkább lecsúszik és esélytelen a fent maradása.

A mindenkori kormányok és kiszolgálóik pedig napról napra gazdagodnak. Itt szándékosan nem veszem ide a szimpatizánsaikat mert azt később taglalom.

Ami ezt még tragikusabbá teszi, hogy a kormány és újgazdag rétege nem látja, vagy nem akarja látni (vagyis közömbös), hogy emberek milliói éheznek és nem teljes életet élnek hanem rabszolgák a saját hazájukba, hiszen a munkájukkal csak annyit keresnek, hogy éhen ne halljanak vagy az életszínvonalukat fenn tudják tartani. Ez rabszolgaság. Nyaralás és luxus már nem fér bele, márt csak azért se mert a munkavállalók féltik a munkájukat és a betegállomány vagy szabadság is luxusnak számít.

A pártok meg a gengszterváltás bocsánat (rendszerváltás) óta csak egymást váltogatják. Soha egyik se kérte számon az elődje bűneit bár ígérte, csak ködösítettek, vagyis színház volt. Soha egyik párt sem akarta, hogy az ügynök akták nyilvánosságra kerüljenek, csak ellenzékként ígérte. A parlamenti pártok képviselőiknek közös cégeik vannak, együtt járnak vadászni és a parlament falain belül is barátok, csak a kamerák előtt válnak ellenséggé, csak a nép előtt mutatják azt, hogy a másikat nem tekintik embernek. Az egész elnyomást utáló és ebből szabadulni akarók pedig mindig hisznek valamelyik pártnak és rendszerint ráfaragnak. A pártok azt hiszik, úgy viselkednek, mintha a nép lenne az ellenségük és a nép lenne értük, miközben elfelejtik a nép juttatta oda őket és a nép a munkaadójuk és a népet kellene nekik szolgálni. A miniszter szó eredeti jelentése = szolga , na ők nem így látják hanem uralkodónak tekintik magukat korlátlan jogokkal.

Így fordulhat elő, hogy nincs párt az országházba aki komolyan a szabadságot akarná, hanem ugyanazok maradnak évtizedekig hatalmon. Eddig három párt volt akik megbuktak és eltűntek a politika színpadáról vajon miért erre is később kitérek.

Hogy jutottunk idáig?

Kezdjük a kádárizmusba. Soha nem szerettem kádárt és a kommunistákat ezért ellenzéki lettem és terjesztettem a szamizdat irodalmat és informáltam alkalmanként a Szabad Európa Rádiót, részt vettem ellenzéki gyűléseken és megmozdulásokon. Igaz ez azzal járt, hogy nem tanulhattam külföldön, de itt se az egyetemen mert a politikai népellenesnek titulált nézetem miatt, volt, hogy elkaptak és bizony kemény pénzbírságot fizettem de ezt is bevállaltam. Persze így az ellenzéket ismertem és elkel mondanom, nagyon kevesen voltunk miközben ma sokan állítják hamisan, hogy ellenzékiek voltak.

Akkoriban minden titokban zajlott és általában is csak utólag lehetett tudni, hogy megtörtént. Egy színház a Jurta Színház, ami eléggé kiesett hiszen a Népligetbe volt de ideális helyszín és ellenzéki tiltott rendezvényeknek adott otthont. Itt alakult meg az SZDSZ elsőként. A megalakulássakkor nagyon aktív volt a sok beépített besúgó akik azt a feladatot kapták, civilként, hogy akadályozzák meg a megalakulást. De nem sikerült így megalakultak. Ezen felbátorodott több párt is a Fidesz és MDF és szintén megalakították magukat. Mivel akkoriba pont ott laktam a Városligetbe és a jurta Színház környékére minden nagyobb rendezvénynél oda mentem, az volt egyedül a furcsa, hogy az SZDSZ megalakulásánál lehetett sok civil zsarut látni, ezek közül már ismertem egy párat sajnos viszont sem az MDF sem a Fidesz megalakulásánál nem voltak olyan nagy létszámban. Akkor ennek nem tulajdonítottam nagy jelentőséget, de a mai ismeretek birtokában már látom, hogy ezek a pártok már a kádári vezetés szervezésével, irányításával jöttek létre.

Látható volt, hogy a nyugat támogatja az SZDSZ t és valamit lépni kell, hiszen akkor egy látszólagos kiegyezésre törekedtek. Akiket akkoriba ismertem és ellenzékiek voltak és a tiltott március 15. dikei felvonulásokon jelen voltak azok mind az SZDSZ -hez csatlakoztak. Csakhogy olyanokat is bejuttattak akik nem voltak soha ellenzékiek, csak pártkatonák.

Én valahogy bár az SZDSZ es embereket ismertem, de mégis dr. Krassó György Magyar Október Párt hoz csatlakoztam. Aki megismerte az elmondhatja egy igazi hazafi és soha nem a saját érdekét nézte hanem a hazája érdekét. Ő volt az igazi ellensége a kommunizmusnak egy 56 os igazi hős. Ő számtalanszor elmondta, hogy ne higgyünk egyik pártnak se és akkoriba már sorolta, hogy ez is ez is 3/3 as beépített, stb. Ő sokszor elmondta figyeljétek meg az országot az átmentett kommunisták fogják irányítani aki beépültek az új pártokba és sok embert megtévesztenek, de amíg nem lesz elszámoltatás addig az ország egyre mélyebbre süllyed. Sajnos igaza lett. dr. Krassó György lehetett volna az egyetlen igazán tiszta párt és aki látja tudja, hogy kik a beépített emberek hamis szavazatelvonó pártok. Csakhogy az MDF idejében amikor ment a titkos íratok megsemmisítése és ezt Ő szóvá tette akkor rejtélyes, gyanús módon meghalt és így a pártja felbomlott.

Vagyis a háttérben oligarchiák vezetik és irányítják az országot, nem nemzetek, vagy fajok ahogy ezt a jobbik szereti hangoztatni. Bár nyilván vannak köztük más nemzetek fiai is. De ez egy nemzetfüggetlen őskommunista összeesküvés. Olyanok akiket csak a pénz érdekel és az emberek sorsa nem. Akik a szocializmusban szocializálódtak és a gazdagoktól lenyúlt pénzből lettek gazdagok és ezt annyira megszokták, hogy megvásárolták maguknak a politikusokat. Akit nem sikerült azt megbuktatták Könnyű dolguk volt mert a politikusok nagy része korrupt és pénzéhes, valamint mint besúgók félnek annyira, hogy mindent bevállalnak. Nincs lelkiismeretük igen még a KDNP nek se.

Mivel már nem lehetett tovább egy irányított választás történt ahol az Antal eladta a hazát és a pártja elprivatizálta. Akkoriba lehetett tudni, hogy óriási vagyonok jutottak olyanoknak, akik jókor voltak jó helyen. Egy eset. Akkoriba egy biztosító társaságnál dolgoztam és Az Interág épületébe hívtak, nevet nem említek, ma is nagy Fidesz barát. Azért, hogy hozzájutott x harci helikopterhez, vadászgéphez hadihajóhoz, stb. és szeretné bebiztosítani mert van rá vevő de oda elkel szállítani és addig is védve legyen. Vagy egy másik aki éppen irodaházakhoz és csarnokokhoz jutott így hozzá, de Csányi aki közismert akkor jutott az OTP -hez. Vagy Gyurcsány a Csillebérci táborhoz és földterülethez. Csakhogy akik így hozzájutottak vagyonokhoz az egy se volt sima ellenzéki vagy polgár. Hanem mind kommunista vagy kommunista besúgó, akik kéz kezet mos alapon herdálták el az ország vagyonát. A jelenlegi pártok szinte kivétel nélkül majdnem minden tagja sáros és tud valamit valakiről és ezzel tartja sakkban. Vagy ha fiatal és akkor még nem élt vagy kicsi volt akkor a kommunista szülei szerezték meg neki az infókat, hogy kit mivel lehet sakkba tartani. Ezért nem akar egy se csak ellenzéki ként elszámoltatást, hatalomban ezt már egy sem akarja.

Nos ez az országunk alap problémája: Olyan emberek vezetik az országot akik mind kivétel nélkül sárosok, párttól függetlenül. Akik soha nem dolgoztak egyetlen órát se és soha nem a megtakarításaikból éltek hanem a néptől ellopott hatalmas vagyonból. Olyanok vezetik az országot akiknél a mutyizás csalás beárulás természetes. Olyanok akik nem tudják mi a tisztességes verseny, a tisztességes demokrácia, a tisztességes vagyon megszerzése amikor az ember éjt nappallá téve dolgozik, hogy jusson valamire és a forintokat összespórolja nem lenyúlja.

Ezért van az, hogy a találmányainkat is csak külföldön keresztül lehet lehet eladni mert itt azt is lenyúlják, vagy akkora részesedést kérnek ami tisztességtelen. Ezért van az, hogy egy tisztességes szakember elhagyja az országot vagy adóelkerülésre kényszerül és nem tud megélni, ezért van az, hogy Európa rabszolgái lettünk és nem tudunk ebből kitörni hanem csöbörből vödörbe jutunk.

Olyanok kormányoznak aki nem hisznek a Magyar észben a Magyar szorgalomban és tehetségben. Éppen ezért külföldi cégek idetelepítésében látják a megoldást. Akiket ők tudnak irányítani. Amelyik cég nem ide települ az pont ezt nem fogadja el, hanem saját vezetőt hoz magával. Ugyanis az ex keleteurópa nagy baja pont az, hogy egy itteni vezető akit a kormányok ráerőltetnek az vezetői analfabéta. Nézzük meg Csehországot. Ott ha betelepül egy cég akkor engedik, hogy a felső vezetőt is az anyacég adja és lám virágzik a gazdaság.

A szocialista gazdálkodáshoz szokott keleti vezetők nem tudnak piaci alapon gondolkodni. Képtelenek arra, hogy figyelembe vegyék a lehetőségeket és mérlegeljenek és a lehetőséghez képest a legjobbat hozzák ki egy cég számára. Hiszen ők soha nem dolgoztak piaci alapon, hanem csak beleültek valami készbe és azt sem tudták, tudják gyarapítani hanem elherdálják. Ugyan ezt teszik az országgal, mivel egész életükbe csak dőlt hozzájuk a pénz anélkül, hogy bármit is kellett volna tenni érte, ezért ezt szokták és azt hiszik ez mindenkinek így megy akinek nem az pedig annyira béna, hogy megérdemli. Ezért mondta Lázár is azt, hogy akinek nincs vagyona az annyit is ér. Ők erről meg vannak győződve. Éppen ezért nemképesek agyilag felfogni, hogy vannak éhezők, szegények, hiszen nekik jól megy és azt hiszik mindenkihez dől a pénz. Igen ők ennyire eltávolodtak már az őket megválasztó néptől és nem látják reálisan a helyzetet.

Az is elgondolkoztató, hogy hazánkban alig lehet találni olyan gazdagot aki ön tudásából, saját erőből gazdagodott meg, míg ha elhagyják az országot sokan meggazdagodnak. Szinte itthon mind beleült csak a készbe a vagyon az ölébe pottyant. Aki pedig tisztességesen gazdagodott meg azt kriminalizálják. Az elgondolkodtató, hogy emberektől a kommunisták vagyonokat vettek el és a kárpótlásnál azokat kijátszották nevetséges kárpótlást adva és olyanok gazdagodtak meg akik valahogy a kommunista rendszer kiszolgálói voltak. Mindegy, hogy Fidesznek vagy MSZP -nek hívjuk azokat a pártokat akikhez tartoztak. Az is megdöbbentő, hogy egy régi gazdag család, vagy ez nyugaton még most is így megy szociálisan érzékeny. Segíti a rászorulókat, míg hazánkba nemhogy a saját összelopott pénzből nem segítenek hanem az ország vagyonából se inkább ellopják azt is.

Mint említettem soha nem szerettem a kommunistákat, de talán annyi előnyük van, hogy ők nem tagadják a múltjukat, nem tagadják, hogy kommunisták. Míg a többi bűnöző, politikus, tagadja, hogy neki köze lenne a múlthoz, tagadja, hogy a kiszolgálója volt és tagadja, hogy besúgó vagy pártkatona lett volna. Éppen ezért zsarolhatóak éppen ebben van a gyengeségük. Hiszen a hazai iratmegsemmisítésnél sok infó kikerült és Oroszországban is fellelhetők a bizonyítékok. Ezt ők jól tudják és éppen ezért fekszenek le Putyinnak. Igen a jobbik is hiszen ők is sárosak és az Ő múltjuk se tiszta.

Márpedig ha egy országot zsarolható, antidemokratikus, önző, megvesztegethető, korrupt, illegitim vagyonnal rendelkező politikusok irányítanak ott elfogy egy idő után a nép türelme és ahogy Petőfi Sándor mondta a Föltámadott a tenger versében „a víz az Úr” a politikusok azt felejtik el ha már nincs mit veszteni csak a rabláncokat akkor igyekeznek ezt megtenni és akkor kiderül, hogy a tömeg sokkal erősebb és elsöpri az elnyomó hatalmat.

A hatalmon lévő pártok mindig igyekeznek azt a látszatot kelteni, hogy mindig csak két alternatíva van. Ők vagy esetleg az ellenzék. Pedig az emberek mindig is több lehetőségben gondolkodtak és csak a buta befolyásolható agy mosott hitte, hogy nincs más csak ő vagy ők.

Már a kádári időkben is a kapitalisták elnyomók, a szegények sorsa iránt közömbös és elnyomók ként lettek tálalva. Akkor is azt terjesztették, hogy a szegénynek nincs joga és a vezetők meg uralkodnak rajtuk. A másik a zsidók voltak akiknek meg mindig a mi földünkre fáj a foga. Csakhogy már tudjuk, hogy ez pont a kommunistákra igaz és ők akarnak mindig újabb területeket megszerezni, valamint ők közömbösek a nép életét sorsát illetően. De egyszerűbb volt mindig a másik oldalt mocskolni és ellenségnek kikiáltani. Ma viszont aki nem agy-mosott hanem gondolkodik szétnéz az láthatja, hogy amit mondtak az csak a kelet európai új kapitalistákra igaz. Nyugaton meg van a szociális háló és hagyják az embereket élni.

Éppen ezért lett az új ellenségképünk éppen Amerika és az EU. Pedig soha senki nem segített rajtunk eddig annyit mint pont az USA vagy az EU. A kormány pont az EU pénzeket szerzi meg és osztja szét maguk között. De egyszerűbb ellenségnek kikiáltani, csakhogy nem látják, hogy már csak pár agy-mosott hisz nekik a nép többsége nem.

 

Milyen a jó tisztességes választás?

Hogy válasszunk, mire figyeljünk?

Hazánkba az a gyakorlat, hogy a pártok a másikat ócsárolják kritizálják, a maguk eredményeit pedig felnagyítják. Ez nagyon barbár, kelet európai szokás. Egy tisztességes demokratikus hagyományokkal bíró országban ezt úgy csinálják, hogy a választókat azzal édesgetik magukhoz, hogy nyilvánosságra hozzák a programjukat és bár az ellenfél hibáit, dolgait is nyilvánosságra hozzák de a fő mondani való, hogy ők mit terveznek tenni ha hatalomra kerülnek. Éppen ezért egy demokratikus országban általában csak tisztességes jó erkölcsű ember kerülhet hatalomra. Aki sáros az kiesik a rostán. Valamint fontos azt is figyelni, hogy ott a párton van a hangsúly és nem a vezetőjén. Ugyanis nálunk még mindig dívik az a szokás, hogy emberekkel vezetőkkel adjunk el egy pártot, nem a tartalom, program, hanem a vezető személye az eladás lényege. Én eleve nem kedvelek olyan pártot ahol egyszemélyes vezető van mert ott már alapból nincs demokrácia. A vezetőiket favorizáló pártoktól óvakodjon mindenki mert az ilyenekből kerülnek ki a kiskirályok, diktátorok elnyomók.

Valamint nézzük meg egy választásnál, hogy a párt eddig mit tett és ne azt, hogy mit ígért, valamint azt is vizsgáljuk meg ha hatalmon volt, hogy mennyire szavahihető, betartotta e az ígéreteit. De ezt a civil életére, családjára vonatkozóan is vizsgáljuk meg. Nézzük meg mennyire a karrier számára a fontos és mennyire elkötelezettek a szegények felé, mennyire megvesztegethető, zsarolható, stb. Én pl. nem ítélem el azt aki besúgó volt de megbánta és bocsánatot kér. Pedig utálom a besúgókat, kommunistákat. De az ilyenbe látszik, hogy akar változni. A múltját tagadó, ködösítő pedig egy hulladék nem alkalmas vezetőnek.

Ha egy pártnak nincs terve programja az csak karrierista és azt kerüljük. Nem kérni kell 100 napot, hogy majd utána megmondom, mert akkor már nem mondatható le. Mivel itt él látja a problémát és nincs elképzelése, akkor alkalmatlan a vezetésre. Tehát program nélküli pártra ne szavazzunk!

A kelet európai pártok hajlamosak a népnek ellenségképet gyártani, mindig kikiáltanak valakit ellenségnek pl.: kisebbségek, zsidók, cigányság, Amerika, Európa, stb. és attól fél, tartózkodik a többség. Csakhogy nem ez a demokrácia. Ez csak elterelő hadművelet. Most nem arról beszélek, hogy az oroszok bizonyították, hogy elnyomtak és nem kívánjuk őket újra visszahívni, de ettől lehet velük üzletelni tisztességes kereteken belül.

 

Miért tűntek el pártok?

Az elején megjegyezném, hogy mivel soha nem volt rendszerváltás hanem a kádári elnyomói rendszer kiszolgálóinak az átmentése zajlott és a háttérbe mindig láthatatlan személyek határozták meg a politika irányvonalát aki a közösből jutalmaztak és cserébe elvártak, ezek manapság is a háttérbe vannak. Ők minden módon támadták, támadják a veszélyes igazi demokráciát képviselni akaró pártokat. Minden eszközt megragadnak a lejáratásukra, eltávolításukra. Ez a besúgok, elnyomók antidemokratikus országa.

SZDSZ

Az első demokratikus párt volt ahol sok valódi ellenzéki politikus volt de amelyiket a leginkább támadták a kommunisták. Rengeteg kommunista besúgót beépítettek a vezetésbe is, dramatizálták és már a kádári időkben is úgy próbálták lejáratni, hogy ez egy zsidók által támogatott párt amit mindenki kerüljön el nagy ívbe. Ez volt a kádári propaganda része amit később átvett a jobbik is és alkalmazta rendszerint. A beépített kommunista vezetés volt aki a tagsággal ellentétbe az MSZP -hez kapcsolta és így került sor a közös kormányzásra. Viszont a, karrierista érdek kiszolgálói kivételével egyre többen pártoltak el tőlük és az igazi hajdani ellenzékiek nélkül már életképtelen volt és megbukott. Ez a párt volt az amelyikben a legtöbb igazi ellenzéki tömörült, de ez a párt volt az is amelyiket a legjobban támadták a kommunisták, hiszen féltek tőle és a közös kormányzással tudták tönkre tenni. Amíg nyíltan támadták addig veszélyes volt számukra, amikor a beépített emberek révén kormányzásra bírták akkor megnyerték a csatát. Ezen kívül a párton belüli csatározások is gyorsították az összeomlást. Megvagyok győződve róla, hogy Kuncze Gábor is beépített ember volt.

Kisgazda

Torgyán József egy igazi színfolt volt a Magyar politikában. Ő komolyan akart változást és hitte, hogy sikerülhet is neki. Néha megnevettető de határozott felszólalásai a nép érdekében és a nép javáért történtek. Viszont mivel itt nemvolt valódi rendszerváltás hanem az orbáni hatalom volt hatalmon aki nem akart változást csak a zsebüket tömni így igyekezték nevetségessé tenni és végül elérték Fidesz segítséggel a Kisgazdapárt megsemmisítését.

MDF

Antal József biztosan a kommunisták embere volt. Mivel hozzájárult az iratmegsemmisítésekhez. Nem a nép érdekében tevékenykedett hanem elprivatizált. Elhíresült mondata is ezt igazolja, hogy „tetszettek volna forradalmat csinálni” . Valójában nem csak ő hanem Boross Péter stb. is a kádári éra beépített embere volt. Végül is ez a párt a karrieristák miatt belharcok miatt esett szét vagy a Dávid Ibolya ügyei is besegítettek.

Miép

Nem megszűnt csak átalakult jobbikká. A Fidesz, hogy a teljes jobboldalt lefedje ezért hozta létre Így a KDNP és a jobbik a Fidesz jobb és balszárnya.

 

A szavazók:

A szavazók négy részre oszlanak.

Gazdasági párt fanatikus: Ezek a könnyebb anyagi boldogulást tartják szem előtt. Rendszerint önzőek és közömbösek más sorsát illetően. Csak azt nézik nekik ebből mi hasznuk van és ezért mindenre képesek. Ezek a veszélyesebb gonoszabb csoport aki a pillanatnyi érdekéért átgázol mindenkin, ezek minden pártba megtalálhatóak.

Hithű párt fanatikus: Ezek az eszmét tartják jónak és nem gondolkodnak csak azt vakon követik. Ezek inkább fanatikusak akik nem gondolkodnak csak hisznek, nem tiszta elméjűek. Főleg idősek.

Pillanatnyi érdekből befolyásolható csoport: Ez a legnagyobb csoport akik mindig behülyíthető valamivel és ezek azok is aki nagyobbrészt megválaszt egy pártot. Sajnos sokan hajlamosak a hazugságokat elhinni mert hinni akarnak a változásban. De ezek azok is akik egy csalódásnál a leghamarabb elfordulnak. Hajlamosak a választási amnéziára. Vagyis képesek újra hinni annak aki már átvágta őket remélve, hogy az megváltozott.

Semleges, közömbös választók: Akik annyira megunták már, hogy mindenki átvágta őket, hogy nem tudnak kire szavazni, mert már nem bíznak egyik pártban sem. Ezeket a legnehezebb választásra bírni, kiábrándultak és nem bíznak még azokba se akik tényleg tehetnének értük.

 

Az esély, lehetőség latolgatás:

Éppen ezért érdemes átgondolni, hogy mit tehetünk? Tűrünk míg mindent elvesztünk még a maradék szabadságunkat is? Vagy összefogunk azokkal akik eddig nem szolgáltak ki pártokat, vagy ha ki is szolgáltak de elismerik tévedésüket és elszámoltatjuk azokat a politikusokat aki a saját családjukat, barátaikat és szimpatizánsaikat engedték csak élni és a többit rabszolgasorba tartották.

Nyilván minden pártban lehetnek tisztességes emberek is és ezeket a tévedéseik miatt nem ítéljük el hanem szívesen látjuk, csak ismerjék el, hogy tévedtek. Csak együtt összefogással tudunk győzni. A helyzet nem javul csak romlani fog. Rendőröket, katonákat is ismerek akik rossz körülmények között élnek.

Nincs más választásunk csak az, hogy kimegyünk tömegesen és nem megyünk haza hanem végig csináljuk. A Fidesz nem tud már több embert összeszedni mint egy pár agy-mosott zsarut, érdek parancsnokot és a Tek, valamint a palotaőrséget. Ez 5000 ember összesen országosan a többi átállna azonnal, hiszen ők se élnek jól.

Vigyázzunk már az Orbán ellenes tüntetéseket szervezők közzé is beépítettek embereket. Aki azt a feladatot kapták, hogy mérsékeljék a tömeget, nyugalomra intsék, vagy hasson oda, hogy menjenek haza és ne folytassák.

Azt is a háttérhatalom akarja elérni, hogy ne léphessenek be új pártok, csak a régiekben gondolkodjanak az emberek akiket már úgyis ők irányítanak. Nem szeretném ha ebből arra következtetne, hogy igen a zsidók azok vannak a háttérbe. Nem bár azok is lehetnek köztük ez nem faji hanem elvi kérdés. Olyan kommunisták akik a saját hatalmukért mindenre képesek és készek megvenni embereket a szolgálatukra.

Nem ismerhetjük el az illegitim kormányt és nem játszhatjuk az ő játékaikat mert a hazugság és csalás pályáján ők otthon vannak és legyőznek. Nem várhatjuk meg a választásokat mert addig kiépítik a teljes terrort. A jövőnk a tét teljes életet élni, vagy elnyomott rabszolgaként élni tovább?

Hoffmann András

 

 




A bejegyzés trackback címe:

https://partnelkuli-rendszervaltas.blog.hu/api/trackback/id/tr847309952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Máté Tamás 2015.03.31. 19:20:48

Tisztelt Hoffmann András!

"Nincs más választásunk csak az, hogy kimegyünk tömegesen és nem megyünk haza hanem végig csináljuk."

Ennek fényében ajánlom szíves figyelmébe az alábbi eseményt és különösen a csatolt dokumentumokat:

A magyar állam visszavétele, a "képviseleti" diktatúra vége!

www.facebook.com/events/406392122875099/

Kérem szépen, ha tud segítsen! Ugyanezen néven megtalál a facebookon, a profilképem egy pöckölő kéz.

Tisztelettel:

Máté Tamás / Alkotmányos Ellenállás! FB csoport

János Dunai 2015.04.03. 00:39:04

A4 -en az elso napi teendoket ha lehet hoffman ur.
süti beállítások módosítása